McDonald’s: Príbeh o tom, ako sa z jedného stánku stal globálny fenomén

Píše sa rok 1940. V americkom mestečku San Bernardino v Kalifornii si dvaja bratia, Richard a Maurice McDonald, otvárajú malú reštauráciu s jednoduchým názvom – McDonald’s Bar-B-Q. Ich podnik sa spočiatku nelíšil od stoviek iných v oblasti – grilované mäso,…

Prečítajte celý článokMcDonald’s: Príbeh o tom, ako sa z jedného stánku stal globálny fenomén

Zjedenie jedného hotdogu vám môže skrátiť život až o 36 minút

Obezita je jednou z najzávažnejších ochorení dnešnej doby a trpí ňou veľké množstvo ľudí. Svojím spôsobom stravovania, vieme ovplyvniť veľké množstvo rôznych ochorení, vrátane obezity. Rastlinné a živočíšne potraviny, predstavujú pre naše telo výživu, ktorá je dôležitá nielen vo vývoji človeka ale aj…

Prečítajte celý článokZjedenie jedného hotdogu vám môže skrátiť život až o 36 minút